Stortingets administrasjon anmelder Mazyar Keshvari

(Artikkelen ble oppdatert: 23. oktober 2018)

Stortingets administrasjon anmelder Mazyar Keshvari for mulig misbruk av Stortingets ordning for reisegodtgjørelse. 
Stortingsadministrasjonen har funnet det riktig å politianmelde Keshvari ut ifra de opplysningene som har kommet frem, sier Stortingets direktør, Marianne Andreassen

Keshvari har ifølge Aftenposten levert udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner. Avisen kan dokumentere at han har vært i hjembyen Oslo samtidig som det er levert krav på 36.000 kroner. Stortingets administrasjon opplyser i en pressemelding at de har tatt beslutningen om å anmelde Frp-politikeren på bakgrunn av opplysninger som er kommet frem om Keshvaris mulige misbruk av Stortingets ordning for reisegodtgjørelse.

Author: Redaksjonen