Listhaug skulker jobben, har bare vært på ett komitémøte i høst

(Artikkelen ble oppdatert: 8. desember 2018)

Listhaug har stått over fire av fem møter i komiteen hun sitter i, og er dermed den med desidert mest fravær fra komiteens møter.

Det var bare møtet 8. november hvor Listhaug møtte opp.

«Listhaug er omtrent ikke til stede på komitémøtene på Stortinget. Hun er veldig synlig i media, men fraværende i jobben sin på Stortinget. Det er fint å være ute i landet og treffe folk, men det er helt feil å systematisk skulke jobben på Stortinget», sier Kjersti Toppe (Sp) til Dagbladet, som først omtalte saken. Den tidligere justisministeren måtte gå av 20. mars i år, etter å ha spredt hatpropaganda på Facebook, og har sittet på Stortinget i siden da.
Sylvi Listhaug er på tur når hun blir bedt om en kommentar til saken., Til Dagbladet sier den tidligere statsråden at hun ikke vil svare Dagbladet på spørsmål om hvor mange komitémøter hun har stått over i høst, men Listhaug sier hun kommer til å fortsette å reise.

– «Jeg bruker tiden min på å reise for å smake på mat eldre blir servert», sier hun til Dagbladet

Author: Redaksjonen