Støtten til HRS redusert, Frp raser.

(Artikkelen ble oppdatert: 8. desember 2018)

Kunnskapsdepartementet kuttet støtten til organisasjonen Human Rights Service (HRS) med en halv million kroner.

Organisasjonen er av mange sett på som rasistisk, og ett talsrør for rasister og kristenfundamentalister, og mener kuttet naturlig kommer som en respons på organisasjonens islamfiendtlige ytringer.Ikke overraskende var det Sylvi Listhaug som  var blant de første som omtalte kuttet med en negativ tone, og kalte det smålig og unødvendig, og varslet omkamp fra sin berømte Facebookprofil, kjent for stedet hun kom med hat-retorikk og ytringer som tvang frem hennes avgang som minister.

HRS har ikke uventet en høy stjerne i Fremskrittspartiet. Ifølge Frp, og da særlig den kristenfundamentalistiske høyresiden i partiet, er HRS den eneste organisasjonen i denne posten på statsbudsjettet som tar opp utfordringer knyttet til integrering og innvandring.

Author: Redaksjonen