Mystisk bil observert i området den dagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant

(Artikkelen ble oppdatert: 16. januar 2019)

Det siste livstegnet fra Anne-Elisabeth Hagen var 31. oktober i fjor klokken 09.14. Nå mener en nær nabo at han så en bil som skal ha tatt en merkelig snarvei mot huset til Hagen, den samme morgenen hun forsvant

«Jeg skulle ut å gå morgentur med bikkja da det kommer en bil kjørende foran utgangsdøren på blokken. Det er ikke unormalt i seg selv, men da pleier de å stoppe ved enden av blokken hvor veien stopper. Men i dette tilfellet fortsatte bilen over gressplenen, og opp på grusstien som går opp til huset der Hagen bor«, sier han til VG, som først omtalte saken.
Han forteller videre at bilen ikke skal ha kjørt fort, men heller ikke så sakte som den burde med tanke på hvor bilen kjørte. Naboen mener det var en sølvgrå SUV-lignende bil med norske skilter, og at det kan ha vært en eldre modell av Volkswagen Amarok eller BMW X3 .

Han så ikke sjåføren eller hvor mange personer som var i bilen.

Ifølge naboen skal dette ha skjedd 31. oktober, mellom klokken 08.30 og 10.30. Han føler seg sikker på tidspunktet fordi han har ført en loggbok i jobbsammenheng.

Author: Redaksjonen