Drapssiktet er nabo til åstedet

(Artikkelen ble oppdatert: 8. februar 2019)

En kvinne ble torsdag funnet død i en leilighet på Bjørndal i Oslo. Mannen som er siktet for drap, er i følge politiet, en nabo.

Kolleger av den avdøde kvinnen skal ha sendt politiet en bekymringsmelding like etter klokken 09.00 torsdag. Det førte til at politiet oppsøkte leiligheten, og fant en død kvinne.

Politiet fastslo raskt at det var et mistenkelig dødsfall på bakgrunn av omstendighetene. Fredag formiddag bekrefter politiet at den siktede mannen bor i nærheten av kvinnen.

«Vi vet hvem vi har pågrepet og siktet i saken. Jeg kan bekrefte at han bor i nærheten av denne leiligheten, som vi karakteriserer som et åsted» sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Torsdag kveld hadde de fortsatt ikke identifisert den avdøde.

Ikke sikre på hvem kvinnen er.
Politiet er rimelig sikre på at det er en kvinne, men på grunn av funn på åstedet har de ikke bekreftet det 100 prosent.

«Vi jobber med utgangspunkt i at det var en kvinne som bodde i denne leiligheten, og at det ble meldt at hun ikke hadde møtt opp til sin arbeidsplass«, sier politiinspektøren.

Fredag skal den avdøde kvinnen obduseres, da håper politiet å få bekreftet hennes identitet

Author: Redaksjonen