Once Upon a Deadpool

(Artikkelen ble oppdatert: 15. desember 2018)

Once Upon a Deadpool er en snillere kopi av Deadpool 2, der den grove humoren og den overdrevne volden er sensurert ned fra 15-årsgrense til 12.

Har 20th Century Fox kun gjort dette utfra finansielle motiver? Ja, det er ingen annen grunn slik jeg ser det. Filmen er desverre like platt som Deadpool2, fylt av plastikkhumor. Vel, for de som liker den type humor er sikkert filmen bra, men innimellom holdt jeg på å sovne. Nå skal det sies at filmen har ett og annet lyspunkt. Sikkert flere for de som liker slik humor, og jeg vil selvsagt ta hensyn til det. Filmen traff bare ikke meg slik den kunne ha gjort. Noen av actionscenene mister litt av flyten og blir mer kaotiske, fordi mange korte klipp har forsvunnet, men hadde man ikke visst at ting manglet, hadde man kanskje ikke reagert så mye på det.

Once Upon a Deadpool tøyer uansett strikken rimelig langt når det gjelder actionvold for 12-åringer, akkurat som f.eks. Avengers-filmene. Alt i alt, ta gjerne turen på kino for å se den, men bare dersom dette er din type humor. Da får du en fin kinoopplevelse.
Jeg gir filmen 3 av 5

3

Author: Filmredaksjonen