Listhaug løy for Stortinget 4 ganger, når hun beklaget facebook-innlegget

(Artikkelen ble oppdatert: 8. desember 2018)

Sylvi Listhaug medvirket i programmet «Politisk kvarter» på NRK, og sa rimelig klart at den påstanden hun kom med da hun knyttet terror opp mot Arbeiderpartiet, står hun fremdeles bak, og at unnskyldningene til Stortinget mente hun egentlig aldri.

Det sa Hareide i en tale til Agder Krf. i dag.

«Listhaug beklaget innlegget fire ganger overfor Stortinget, og så sier hun på Politisk kvarter at den beklagelsen mente hun egentlig aldri»

Hareide tok ett oppgjør med Listhaug i sin tale til Agder Krf. i dag. Han kunne like gjerne ha sagt: hvilke signaler sender det? At Listhaug ikke kan stoles på? At hun er en løgner?.
Hareide var dermed rimelig klar på at han ønsker en mer ærlig, og human linje i politikken enn den Listhaug og Frp vil føre.

– Er det sånn at vi skal bygge opp den type inntrykk som er feil? Er det det vi ønsker?, spurte Hareide.

Karin Lilletun Langeland sa at «Retorikken som Frp bruker skaper avstand og utenforskap. Det ønsker ikke jeg at KrF skal være med på. Vi skal snakke om «vi», istedenfor «de og oss»».

Karin Lilletun Langeland er datteren av den kjente, og nå avdøde Krf politikeren Jon Lilletun.

Hun er ikke i tvil om hva faren ville ment.

– «Sånn som jeg kjente ham, ville han hatt store problemer med å samarbeide med Fremskrittspartiet», sa hun, og tilføyde:

«En for snever gruppe har fått definere hva partiet skal være. Jeg har hatt problemer med å identifisere meg med det gruppa har stått for. Jeg er et engasjert menneske og har stor tro på lokaldemokratiet. Nå vil jeg være med å endre KrF i riktig retning, og se mot venstresiden

Author: Redaksjonen