Norges EM-håp knust etter kampen Nederland-Tyskland

(Artikkelen ble oppdatert: 6. februar 2019)

Kaptein Stine Bredal Oftedal synes det er «overraskende» og «ekstra tungt» at Norge manglet intensitet i åpningskampen i EM. Åpningstapet trekkes frem som det store feilskjæret i EM.


Norge må nå se seg fornøyd med å spille om en 5.-plass i EM etter at Nederland slo Tyskland 27-21.

For første gang under Thorir Hergeirssons ledelse, er vi ikke i medaljestriden. Vi må faktisk helt tilbake til år 2000 for å finne en medaljekamp i EM uten de norske håndballjentene.

Kanskje verdens beste spiller, Heidi Løke i aksjon.

Det målet Norge manglet hadde Ungarn nok av tid til å score på Romania. Men playmaker Aniko Kovacsic var fornøyd med tomålsseier over naboen. Hun tok ned ballen og kastet den slapt mot det rumenske målet i stedet for å sette i gang det kontringsmålet Norge trengte.
Surt, men det stopper liksom ikke bare der, for Tyskland kunne ha hjulpet Norge til semifinalen. Men tyskerne skulle vise seg å bli Norges nemesis i dette mesterskapet.Først med å slå Norge i åpningskampen. Tyskland klarte ikke å levere en god kamp mot Nederland. Selv etter tre døgns hvile, var de ikke i nærheten av slå Nederland – som bare et døgn tidligere ble knust med 13 mål av Norge.

Author: Sportsredaksjonen